Volwasseneneducatie

Volwasseneneducatie omvat zowel basisopleidingen als bijscholingen voor volwassenen.  De brochure De wijze stap maakt je wegwijs in alle mogelijkheden van volwasseneneducatie. Handig, want het aanbod is groot en soms onoverzichtelijk. Misschien wil je je loopbaan een nieuwe richting geven? Wil je een diploma behalen? Of ben je op zoek naar een zelfontplooiing? De medewerkers van De Stap gaan samen met jou op zoek naar een opleidingstraject op maat. Deze dienstverlening is gratis


Tip: Organisaties die regelmatig mensen over de vloer krijgen met vragen over opleidingen en onderwijs kunnen een pakketje brochures, flyers en affiches bestellen bij De Stap.


Let op: De prijzen voor opleidingen variëren. Naast het inschrijvingsgeld mag een centrum ook kosten aanrekenen voor cursusmateriaal.


Tip: Via de gratis app of de online toepassing MyBEnefits kan je je attesten digitaal aanvragen en je sociaal statuut aantonen dat recht geeft op aanvullende voordelen (vb. bij cultuur- of vrije tijdsactiviteiten, ...). 


 

Printer Friendly, PDF & Email