Tips bij gebruik

Hoe zoek je in de Sociale kaart van Gent?

Intersectoraal

Inzicht in de sectoren van het werkveld laat je toe om meer te vinden dan je zocht. Dankzij de vaste indeling in rubrieken aan de linkerkant, houd je een breed zicht op het bestaande aanbod aan dienstverlening.  Klik een titel aan in de linker structuurblok om de onderverdeling binnen de rubriek te bekijken. Staat er ► voor de titel? Dan kan je nog verder openklikken. Via deze intersectorale zoekmethode kom je terecht op een fiche met informatie over de sector of het dienstverleningsaanbod.

Welke informatie?

De fiches bevatten toelichting bij de sector of het dienstverleningsaanbod met praktische tips op maat van cliënt en patiënt in toegankelijke taal. Zo vind je snel de weg voor een warme doorverwijzing. Kijk onderaan op de fiche voor: 

  • Contact: hier open je links naar de Vlaamse sociale kaart met organisatie-info 
  • Folder of brochure om te downloaden
  • Meer weten? hier open je links naar betrouwbare externe websites 
  • Ook nog interessant: verruim je inzicht in het aanbod van andere sectoren 

Extra functies

  • bekijk uitleg bij begrippen in het woordenboek 
  • open een printvriendelijke versie in pdf
  • kies je taal met de vertaalknop van google

Coming soon -> Zoek op levensgebeurtenis

Interactief

De sociale kaart van Gent is én blijft een work-in-progress. Sectoren evolueren en veranderen voortdurend. Daarom komen we regelmatig samen met experten uit het werkveld en de academische wereld. Ook jíj kan bijdragen! Heb je een fout gezien, wil je een suggestie doorgeven of ken je een goede tip? Gebruik de reactieknop rechts bovenaan op élke pagina. Samen met jou maken wij deze tool nog zo veel beter!

Boek een praktische vorming

Oefenen met de Sociale Kaart van Gent in teamverband? Wij komen naar je toe! Boek je vorming via info@socialekaartvangent.be of bel 09 225 91 33.


* links die leiden naar een externe website vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Welzijnsoverleg Regio Gent