Geestelijke gezondheid

In de rubriek Geestelijke Gezondheid vind je een overzicht van het belangrijkste, betaalbare aanbod geestelijke gezondheid in Gent. Links in de inhoudstafel kan je gericht op zoek gaan in het aanbod. Er zijn twee netwerkorganisaties geestelijke gezondheid in Gent. Ze vormen het aanspreekpunt voor hulpverleners met vragen rond geestelijke gezondheid:

  • RADAR - Netwerk geestelijke gezondheid kinderen en jongeren in Oost-Vlaanderen

RADAR is een intersectoraal samenwerkingsverband van verschillende partners die betrokken zijn bij de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren in Oost-Vlaanderen.
Meer informatie vind je hier.
Professionelen die zoekend zijn in het GGZ-aanbod voor kinderen en jongeren binnen Oost-Vlaanderen kunnen terecht bij het Netwerkpunt Radar.

  • Het PAKT- Netwerk geestelijke gezondheid¬†volwassenen en ouderen

Het PAKT  is een netwerk van zorgverleners en voorzieningen in de regio Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen. Het Netwerkpunt geestelijke gezondheid van Het PAKT staat ter beschikking van hulp- en dienstverleners die een algemene of casusspecifieke vraag hebben over het lokale GGZ-aanbod.

 


Vertaal deze pagina

 

Fout gezien?

Contacteer ons via info@socialekaartvangent.be om fouten of suggesties door te geven. Vermeld in je mail zeker over welke pagina het gaat.